Menu Luk

Avocadoolie Øko

Koldpresset filtreret olie af frugtkødet fra økologisk avocado (Persea gratissima) med et naturligt indhold af lecitin (fosforlipid), D-vitamin og squalane. Fed olie, der absorberes langsomt af huden. Velegnet til tør og moden hud. Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen. Levnedsmiddelkvalitet.

Hampeolie Øko

Olien er i levnedsmiddelkvalitet og pga. af dens fedtsyresammensætning; 20% omega 3, 57% omega 6, 13% omega 9 og kun 10% mættede fedtsyrer er den ideel i salater. I kosmetikprodukter: Hampeolie er en meget tør olie, der absorbers hurtigt af huden. Velegnet til alle hudtyper. Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie – og som en del af fedtfasen.

Ricinusolie Øko

Olien der kan det hele

Ricinusolie eller også kendt som castor eller castorolie – kært barn har mange navne – er en koldpresset, raffineret (bleget) olie presset fra skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis).

Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.

Ricinus olien er en fed olie, der absorberes langsomt af huden. Olien er derfor især egnet til produkter som massageolier, renseprodukter og lipgloss, hvor olien skal blive på hudens overflade.

Ricinus Olien er velegnet til alle hudtyper.

 

ArabicChinese (Simplified)DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishThai