Menu Luk

Sensitiv hud med duft

kr.35,00

Kategori:

Alle vores sæber er koldrørte og lavet på den gode gamle og naturlige måde.

Denne sæbe indeholder.

Forsæbet Ekstra Jomfruolivenolie, Kokosolie, Castorolie, Morgenfrueolie.

Æteriske olie: Appelsin.

Sæbe farve: Gul.

Fyld: Morgenfrue blade.

Ricinusolie Øko

Olien der kan det hele

Ricinusolie eller også kendt som Castor eller castorolie – kært barn har mange navne – er en koldpresset, raffineret (bleget) olie presset fra skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis).

Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.

Ricinus olien er en fed olie, der absorberes langsomt af huden. Olien er derfor især egnet til produkter som massageolier, renseprodukter og lipgloss, hvor olien skal blive på hudens overflade.

Morgenfrueolieudtræk

Morgenfrueolie er et økologisk, fedtopløseligt urteudtræk, baseret på økologiske blomster fra morgenfrue (Calendula officinalis) udtrukket i koldpresset økologisk tidselolie tilsat naturligt E-vitamin. Morgenfrueolie indeholder bl.a. karotin og virker helende, regenererende og blødgørende på huden. Anvendes morgenfrue olieudtræk i håret virker den blødgørende og nærende.

Anvendes som en del af fedtfasen i hjemmelavet creme og lotion samt som ingrediens i lav selv massage-, ansigts- og kropsolie. Morgenfrueolie kan også anvendes direkte på huden eller blandes i en færdiglavet creme eller olie.

Naturlig fremstillet sæbe

Vores gode olier

Ingen parabener

Ingen palmeolier

Ingen parfumer

Ren sæbe

Vægt 0.15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sensitiv hud med duft”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ArabicChinese (Simplified)DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishThai